Jarret a Madalen na Sluňákově

Úterý, 26. února 2019 — 19:00; Centrum Sluňákov, Horka nad Moravou

Dvojkoncert. Pořádá Augustin Skládal a skupina Jarret. Vstupné 200 Kč, pouze na místě. Možnost rezervace na email: s.augustin@seznam.cz nebo na tel. 725 880 991. Přidejte se k události na Facebooku.

Madalen
Skupina hrající akustickou muziku na pomezí folku a country je známá především svým specifickým ženským vokálem. Hraje převážně vlastní tvorbu, ale nebrání se textování převzatých skladeb z repertoáru Alison Krauss, Nickel Creek, Claire Lynch aj.  Kapela, která má na svém kontě dvě Porty (z let 1995 a 1996) 26 let hraní, tragické zásahy osudu vydává po dvaceti letech nové album, které určitě pohladí…. 
Jan Štaigl (kytara, mandolína, zpěv, kapelník), Pavel Majkl Smoroj (kontrabas), Kateřina Vepřková (zpěv), Jana Gieselová (zpěv) ,Věra Štaiglová (kytara, zpěv), Víťa Štaigl (el.kytara) 

Jarret   
Liberecká folkrocková skupina, která se vyznačuje dobrými texty, při jejichž aranžování používají jakékoliv prostředky, všem žánrům navzdory. Svůj repertoár staví na původní tvorbě bývalého člena Bohouše Vašáka, doplněné o písně spřízněných autorů – Jakuba Nohy, Martina Kadlece a Pavla Havlíka a výjimečném hlasu Hanky Skřivánkové. Je to jako sen, 25 let, sedm alb, čarují spolu a nejde na ně zapomenout.
Hanka Skřivánková (zpěv), Michal Kadlec (kytara, zpěv), Marek Štulíř (basa), Tomáš Piala (bicí), Tomáš Vrbas (mistr zvuku).